Oj

Mammans tvättmaskin går sönder och ringer efter reparatör – då avslöjas ”felet”

av omtyckt
1 mars, 2019

Det var när Cathy Hinz man hade tröttnat på familjens tvättmaskins halvdana insatser han bestämde sig för att öppna den. Han gjorde då en upptäckt som han aldrig hade väntat sig.

Cathy Hinz från Kalifornien skriver och berättar om händelsen på Bored Panda. Hon och hennes man är vana hemmafixare, men den här tvättmaskinen skulle visa sig vara en svår nöt att knäcka. Det var något som fick den att sluta fungera gång på gång, vilket blev irriterande för hela familjen. Till slut bestämde Cathys make sig för att öppna och ta en titt i avrinningsfacket och se om han kunde hitta svaret där.

Och ja, mycket riktigt visade sig svaret finnas just här. Men det han hittade blev en riktig chock. Såhär skriver Cathy om händelsen:

”Idag tröttnade min man på att bråka med en av våra tvättmaskiner som bara inte fungerar som den ska och beslutade sig för att ta isär den. Chockerande nog hittade han det här…”

Källa: Twitter

Cathy beskriver vidare hur han hittade strumpor, underkläder, ett kreditkort. Och när han sedan öppnade vattenpumpen hittade han även 7 dollar.

”Så till er som SVÄR på att era maskiner äter upp era småsaker och har fått höra från ”professionella” med flera att detta är en myt… Här har ni beviset!” skriver hon.

Det visade sig alltså att familjens maskin var riktigt glupsk på strumpor och annat smått och gott. Och visst har nog de flesta varit med om att en och annan strumpa varit puts väck efter en tvätt? Så kanske ska man inte vara alltför säker på att det inte är tvättmaskinen som varit i farten, oavsett var experterna säger…

Dela på Facebook