Berättelser

Paret upptäcker att dom tappat närmare 100 000 kr under flytten – då gör städerskan en upptäckt

av omtyckt
1 mars, 2019

Ett gammalt par från Ypsilanti, Michigan, hade bestämt sig för att flytta närmare sina släktingar i Kentucky. Med flyttlasset packat och med 11 000 dollar, vilket motsvarar ungefär 90 000 kr, i väskan gav de sig av mot sitt nya hem. Men någonstans på vägen försvann väskan och de visste inte var.

Paret hade tagit ut kontanterna för att betala flyttfirman och husägarna, efter att de nått sin destination. Vägen från deras gamla hem till deras nya var lång och de var tvungna att göra flera stopp på vägen.

Så när de väl kommit fram och upptäckte att väskan med 11 000 dollar saknades, visste de inte alls var den kunde ha tagit vägen. Utan aning om var de skulle börja leta var förtvivlan stor och de visste inte om de någonsin skulle få återse pengarna.

Men lyckligtvis var det rätt person som hade hittat väskan.

Låg kvar i en byrå på hotellet

Under sin resa hade paret övernattat på Ann Arbor Regent Hotel. Där arbetade städerskan Brigid Murray. När hon städade rummet som paret bott i fann hon väskan i den nedersta byrålådan. Och eftersom Brigid är en ärlig och godhjärtad kvinna fanns det inte i hennes värld att behålla pengarna för sig själv.

Källa: Youtube

I själva verket hade hon en god aning om vilka väskan tillhörde. Hon hade pratat med paret strax innan de checkade ut.

– Jag var bara glad över att kunna lämna tillbaka pengarna, berättar hon i en intervju med ABC.

Det gamla parets son berättar för ABC att kvinnan grät av glädje och lättnad när hon fick veta att hon skulle få tillbaka pengarna.

Vad skönt att det gamla paret fick pusta ut och kunde inleda sitt nya liv i sitt nya hem. Allt tack vare att det var den godhjärtade Brigid Murray som hittade väskan! Nedan kan du se ett inslag om den hjärtevärmande händelsen.

Se inslaget här:

Dela på Facebook